Ouderengids
De seniorenadviesraad van Boom ontwikkelde een nieuwe Seniorenkrant, die uitgedeeld wordt aan alle 65-plussers in de gemeente.
lees meer
Ouderengids
Onlangs kregen alle Evergemse 65-plussers een seniorengids in de bus. De gids bevat informatie over tal van thema's, zoals sport, verenigingen, paramedici, gezins- en poetshulp, assistentiewoningen en woonzorgcentra.
lees meer
Ouderengids
In maart ontving elke thuiswonende 65-plusser in Lievegem, een gemeente in Oost-Vlaanderen, de eerste editie van de seniorengids in de brievenbus.
lees meer
Ouderengids
Naar aanleiding van het nieuwe jaar, bracht stad Eeklo de seniorengids 2024 uit.
lees meer
Ouderengids
Leuven heeft de Plusgids voor senioren geactualiseerd. De Plusgids bundelt het Leuvense aanbod voor 65-plussers. 
lees meer
Ouderengids
Schoten is sinds kort een seniorengids rijker. De seniorenraad werkte de gids uit in samenwerking met de gemeentelijke seniorenconsulent. De gids heeft als doel ouderen, mantelzorgers, familieleden en geïnteresseerden preventief informeren en sensibiliseren.
lees meer
Ouderengids
Verlang je als seniorenraad ook naar een eigen seniorenpagina op de website van je stad? De Nieuwpoortse ouderen in elk geval wel. En die pagina? Die hebben ze gekregen.
lees meer
Ouderengids
De Holsbeekse seniorenraad heeft, in samenspraak met schepen van senioren Anne Van Goidsenhoven, een seniorengids ontwikkeld. Die gids bevat een overzicht van alles wat er bestaat voor de Holsbeekse 65-plussers als het gaat over wonen, vrije tijd, gezondheid, premies en voordelen. “De gids is niet alleen interessant voor ouderen. Ook mantelzorgers en andere inwoners kunnen er informatie uithalen”, vertelt Van Goidsenhoven.
lees meer
Ouderengids
In Brakel wil men doelgerichte info verspreiden via een seniorengids.
lees meer
Ouderengids
Op vraag en voorstel van de ouderenraad werd een ouderengids uitgewerkt met alle belangrijke info over verschillende belangrijke levensdomeinen.
lees meer