Benieuwd naar de realisaties van de Vlaamse Ouderenraad in de werkjaren 2022 en 2023? Je leest er alles over in ons jaarverslag. 

lees meer

In dit jaarverslag blikken we terug op de activiteiten en realisaties in het zevende werkjaar sinds de

lancering van Vlaamse Ouderenraad ∙ Lokaal.

lees meer

2020-2021 was het eerste werkjaar van de tweede erkenningsperiode van Vlaamse Ouderenraad- Lokaal. Met vaste waarden, maar ook met enkele nieuwigheden.

lees meer

In dit jaarverslag blikken we terug op de activiteiten en realisaties in het vijfde en laatste werkjaar van de eerste erkenningsperiode sinds de lancering van Vlaamse Ouderenraad Lokaal. We overlopen ook een aantal mijlpalen van de voorbije 5 jaar.

lees meer

Vlaamse Ouderenraad · Lokaal neemt al 4 jaar initiatieven die lokale ouderenraden nog beter ondersteunen in hun werking. 

lees meer

Vlaamse Ouderenraad · Lokaal kan terugblikken op een geslaagd derde werkjaar. Er werden heel wat initiatieven opgezet die lokale ouderenraden nog beter ondersteunen in hun werking. Dit jaarverslag geeft je een overzicht van de realisaties in het derde werkjaar.

lees meer

In het tweede werkjaar doopten we de erkenning als partnerorganisatie om tot Vlaamse Ouderenraad · Lokaal.

lees meer

Op 3 juli 2015 erkende de Vlaamse Regering de Vlaamse Ouderenraad vzw als relevante partnerorganisatie voor de periode van 1september 2015 tot 31 augustus 2020. Een terugblijk op het eerste werkjaar lees je in dit jaarverslag.

lees meer